Tuesday, July 28, 2020

Aluepalautukset Suomen, muun Baltian Puolaa, Saksaa, Ukrainaa, Georgiaa myöden miehittäjä-Ryssältä

Aluepalautukset Suomen, muun Baltian Puolaa, Saksaa, Ukrainaa, Georgiaa myöden miehittäjä-Ryssältä eli moskovan oblastilta

Asioissa on suotavaa ansiokas vittuilu kun pitää viettää voittajavaltioiden eurooppapäivää ja voitonpäivää mitkä perustuivat yksipuolisille tulkinnoille sotien syistä ja seurauksista. Jostain syystä unohdetaan saksalainen yli tuhatvuotinen asutus, eikä kummastella slaavien imperialismia ja sen hyväksyntää länteen?
Moskovan imperialismi käynnistyi välittömästi uusiksi kun sovjet romahti:
 


Aluemiehityksemme on saanut uusia sivuvivahteita alueriistojen lisäksi kun kommaritaustaiset ovat päästäneet maahamme eitoivottavia aineksia:
Ryssä pitää tukikohtiaan Suomelta miehittämillään saarillakin SuomenlahdellaOhessa hieman sitä kommunismin parempaa väkivaltaa miehittämillään alueilla harrastamasta väkivallasta:
Tämä mielettömyys tulkita "voittajien" tulkintoja, missä imperialistiset Ryssä, USA, Ranska, Englanti (missä aurinko ei koskaan laskenut) olivat ns "oikessa" kun voittivat halliten yhdessä ja erikseen isompia siirtomaa-alueita kuin Saksa edes 1:n ms aikaan, saati Suomi ja Unkari. Kansallissosialismi on eräs sosialismi muoto ja toki sen suojelus oli meidän varjeluksemme viime sodissamme toisin kuin äärivasemmiston väkivaltainen imperialismi, eikö vain Ilkka Porttikivi, Jani Alander, Suomen Sisu Henri Hautamäki etc 😉? https://aluepalautus.blogspot.com

------------------------------------

https://aluepalautus-hallitusohjelmiin.blogspot.com/

----------------------

No comments: