Thursday, October 27, 2005

Aluepalauttajat olivat vastaanottamassa alueillamme loisivan miehittäjä-Ryssän edustajia 2.8.2005 Turussa

Aluepalauttajat olivat vastaanottamassa alueillamme loisivan miehittäjä-Ryssän edustajia 2.8.2005 Turussa

Totuus presidenttiehdokas Matti Vanhasen, Tarja Halosen ja muiden miehityshallintoamme eli miehittäjä-Ryssää kumartavien ja palvovien taustoista on tiedossa. Ohessa Matti Vanhasen Neuvostoliittoa ihannoiva kirjoitus Suomenmaa-lehdesta 30.7.1985 http://www.kavkaz.fi/vanhanen.html

Aluepalautus r.y:n. ja Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y;n yhteinen kansakuntaamme edustava kansakunnallinen mielenosoitus miehittäjä-Ryssän eli Venäjän federaation sotarikollisen ja miehityshallinnon edustaja presidentti Vladimir Putinia vastaan toi esiin erikoisen perusoikeuksien loukkaamisen ilmaisuvapauksien rikkomisena, kun kiellettiin laulaminen ja huutaminen


Tampereen syyttäjä Esa Aho suojelee Supon Helsingin edustajaa mielenosoituksemme rajoittamisessa 2.8.2005 Suomen Joutsenella Vladimir Putinin vierailun aikaan


Supon Helsingin edustajan ja poliisien mielenosoituksemme rajoittaminen 2.8.2005 Putinin Suomen Joutsenella aikaan vaaditaan tutkintaan

Poliisin ja Supon perusoikeuksien loukkaukset 2.8.2005 Suomen Joutsenella olleen laillisen mielenosoituksen estämisestä ja rajoittamisesta tutkintaan

Ohessa alustava uusinnettu kuva- ja saatesanoilla varustettu tutkintailmoitus 2.8.2005 perusoikeuksien loukkaamisestamme tutkintailmoitusta vauhdittaaksemme


Viranomaisten: Poliisin ja Supon perusoikeuksien loukkaukset 2.8.2005 Suomen Joutsenella olleen mielenosoituksen estämisestä ja rajoittamisesta tutkintaan

Viranomaisten perusoikeuksien loukkaukset ansaitsevat kaiken mahdollisen julkisuudet etteivät toistu = Ennaltaehkäisevyyden nimissä : Viimeisin tutkintapyyntöni perusoikeuksien loukkauksesta mielenosoituksen yhteydessä

http://occupiedterritoriesback.blogspot.com/Tampereen, Turun, Helsingin poliisin ja Supon Hkin edustajat vastuuseen siltä osin kuin toimineet perusoikeuksien vastaisesti


Supon Hkin edustaja poistumassa käskytyksensä jälkeen. Käsky oli ettei saa laulaa, eikä ääntä korottaa yli puheäänen. Tämäkö on mielenosoitusoikeusoikeutta ja ilmaisunvapautta tavarakonttien takana 200-300 metrin päässä? Toteutuuko perusoikeudet?


http://rikosilmoitus.blogspot.com/
http://lehtoseppo.blogspot.com/

Spasiba maja ruski tavaris;) Suomelta ryöstetyssä Tehtaankadulla olevan Venäjän federaation miehittäjä-Ryssän edustuston ja siellä majailevia miehittäjä-Ryssän KGB-koulutettuja loisia unohtamatta, saati kätyreitään keskuudessamme eri viranomaisissa, jopa poliisissa ja syyttäjissä.


Suomalaisuus ei voi olla yksipuolista vaikenemista miehittäjä-Ryssästä ja sen sotarikoksista ja alistustumista pelkäksi miehittäjä-Ryssän lypsylehmäksi?

Voisimmeko pikkuhiljaa ryhdistäytyä oikeutetuilla vaatimuksilla kansankunnan ylintä johtoa myöden?

2.8.2005 viimeksi kansakuntamme puolesta nenäkkäin miehittäjä-Ryssän Tehtaankadun KGB-koulutetuille diplomaateille esitetyt aluevaatimuksemme urheilullisesti, joista nuorempi ryssä pillastui kuin vauhko hevonen, mutta onneksi oli aita ryssien varalta ja poliiseja paikalla:)


Seppo Lehto Tampere

Kansakuntamme valontuoja ja miehitettyjen alueiden palauttaja, miksi et sinäkin?

Paskokaamme jumalaisesti ohjaajaguru Jouko Turkan ja Jussi Parviaisen tunnetun roolin "Juska Paarman" Jumalan rakastaja ja Valtakunta teatteriroolien tyylisesti tästälähin kaikille miehittäjä-Ryssän perusteettomille rahastusvaatimuksille kuten he ovat paskoneet alueillemme ja Suomenlahteen ja saaneet vielä Suomen, Ruotsin ja EU:n rahoituksen saasteidensa siivoamiseen.
Eiköhän mainostamansa rikas Ryssä eli Venäjän Federaatio parasiitti-, sotarikoksiin ja miehityksiin syyllistyvä valtio kykene omista jätteistään huolehtimaan? ... kuten körttiläiset tämän päivän perinteestään.

Embassy of Russia in Helsinki, Finland

Address:Tehtaankatu 1 b, 00140 Helsinki, Suomi
Phone:+ 358 9 661 877, + 358 9 60 70 50
Telex:(57) 125577 SOVKO SF
Fax:+358 9 661-006
E-mail:rusembassy@co.inet.fiSuojelupoliisin Helsingin edustaja tuli vaatimaan 2.8.2005 Turussa Suomen Joutsenelle tulevan saastaisen miehittäjä-Ryssän eli Vladimir Putinin ja Tarja Halosen piipahtamisen alla laillisen mielenosoituksen laulun- ja huutamisen kieltämistä vastoin kaikkia järkisyitä. Pakotteiksi annettiin, että mikäli ei totella niin pojat vie autolla kamarille ja tulee sakkoja.

Olemme tehneet asiasta hallintokantelun. Asia on kirjattu valtakunnansyyttäjällä, oikeuskanslerinvirastossa ja Turun poliisissa. Vaadimme ilmaisuvapauden rikkomuksesta rangaistusta ja sakkoja perusoikeuksien rikkomisesta.

Ohessa miehittäjä-Ryssän suomeataitavia edustajia Tehtaankadulta ja Moskovasta, joilta meinasi palaa päreet kun tiedustelin saastaisen miehittäjä-Ryssän edustajien kansanmurhasta vastuussa olevien saattamista kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen ja viittasin esimiehensä kohtaloon eli hirtettyyn Vladimir Putinia symboloivaan pitkähäntäiseen apinaan.

Osa virkamiesryssistä kävi tosin tervehtimässä käsi ojossa ja naureskellen hirtettyä esimiestään symboloivaa apinaa Vladimir Putinia Sieg Heil-tervehdyksin

Kysymme: Voittaako suomalainen aina vai pitääkö olla neekeri, talebaaniafgaani tai ryssä saadakseen silvotussa tynkä-Suomessa oikeutta perusoikeuksia kunnioittaen ilman neekeröiviä syyttäjiä ja vanhuudenheikkoudesta kärsiviä ryssäläisiä käänteisrasismia soveltavia femakkotuomareita?

Ohessa Tampereen käräjäoikeuden edessä Isänmaan puolesta talvisodassa kaatuneiden muistolaatan edessä Neekeripusulaatikko käsissäni roomalaisittain tervehtien 20.6.2005.

Tuolloin vaadittiin käräjäoikeudelta 40 vuodeksi käräjäoikeuden tuomion salaamista. Siihen ei tuomari Anja Aulomaa suostunut, mutta oikeusmurhan teki tuomitessaan 3 kk ehdollista vankeutta käytännössä ilman todisteita, sekä syyllistyen EIT:n vastaisiin toimiin mm. hylkäämällä todistajani, kirjallisia todisteita sekä ko. tilanteessa, että sähköisesti lähettämiäni, mitkä olisivat todistaneet jtkn muuta kuin mitä syyttäjä Jouko Nurminen syyntakeettomasti esitti. Syyttäjä Jouko Nurminen kehtasi jopa väittää minun puhuvan menetetyistä alueista. Oikaisin häntä puhuvani miehitetyistä alueistamme. Joten voinemme todeta elävämme tosi orwellimaisessa maailmassa täällä miehittäjä-Ryssälän takahikiällä Tampereella.

28.09.2005

ProKarelia

SODAN VARJOJEN PURKAMINEN VALTIONJOHDON VASTUULLA

Ns. sotasyyllisyys ja asekätkentä ovat muiden sodanjälkeisten kipukysymysten kanssa yhä useammin esillä. Annetaan ymmärtää, että näitä varjoja nyt valaistaan ja jotain tapahtuu. Kyse näyttää kuitenkin olevan niiden siististä hautaamisesta.

Sanotaan, ettei ns. sotasyyllisten tuomioita tarvitse purkaa ja kunniaa palauttaa, koska he eivät menettäneet kunniaansa. Syyttömästi tuomitulle tällainen on lähinnä korni pila. Lisäksi se osoittaa sanojaltaan sangen rajoittunutta ajattelukyä.

Ns. sotasyyllisten tuomitsemiseksi tehtiin perustuslain vastainen laki jo riittää tuomioiden purkamiseen. Oikeusvaltiossa on oikeuskansleri, eduskunnan oikeusasiamies, oikeusministeri ja muut laillisuuden valvojat siksi, että he korjaavat tapahtuneet oikeusmurhat, jopa estävät niiden syntymistä. Ovatko Suomen viranomaiset toimineet näin? Eivät ole, vaan päinvastoin. Koska he joutuvat tästä vastuuseen?

Tuomittu menettää aina henkisiä ja taloudellisia arvoja. Syyttömästi tuomitun menetykset ovat vielä suuremmat ja lisäksi niistä puuttuu tuomitsemisperuste. Suomessa tuskin kukaan lainoppinut väittää, että ns. sotasyylliset olivat todella sotasyyllisiä, sotarikollisia. Silti suomalainen tuomioistuin tuomitsi heidät.

Onko Venäjä-pelko niin voimakas, ettei poliittinen eliitti Suomessa uskalla edes myöntää, että ns. sotasyyllisten tuomiot tulisi purkaa, koska ne olivat perustuslain vastaiset ja koska tuomitut olivat syyttömiä? Onko Suomi oikeus- vai banaanivaltio, kun raskaitakaan oikeusmurhia ei haluta korjata?

Ns. sotasyylliset olivat Suomen poliittisia johtajia, kansan valitsemia. He pelastivat toimillaan Suomen itsenäisyyden. Palkinnoiksi ja kunniansa osoituksiksi heille annettiin pitkät vankeusrangaistukset. On yksiselitteistä, että tuomitut ja heidän perheensä kokivat suuria menetyksiä. Tuomiolla syyllistettiin koko Suomi ja sen johtajat.

Tarkoituksellisen ajattelun kapeus ns. sotasyyllisten kohdalla unohtaa täydellisesti sen, että heidän tuomitsemisensa oli ja yhä on ehkä keskeisin syy siihen, että Suomea pidetään sotaan syyllisenä ja natsien poliittisena kumppanina. Juuri sotaan syyllisyyden perusteella Suomelle voitiin määrätä Pariisin rauhansopimuksessa ankarat sotakorvaukset, suuret aluemenetykset ja muut sanktiot.

Eihän syytöntä tuomita menetyksiin ja rangaistuksiin. Syyllinen sen sijaan voidaan tuomita. Tämän kaiken teki helpoksi se, että suomalainen tuomioistuin tuomitsi omat johtajansa sotaan syyllisinä vankeusrangaistuksiin. Virallinen Suomi ei esittänyt todisteita missään vaiheessa siitä, että totuus olisi ollut toisenlainen. Mannerheimkin vaiennettiin. Virallinen Suomi siten tunnusti Suomen syyllisyyden sotiin.

On helppo hyväksyä se, että heti sotien jälkeen elettiin poikkeuksellisia aikoja, joissa jouduttiin hyväksymään epäoikeudenmukaisiakin ratkaisuja.

Sitä ei voida hyväksyä, ettei Suomen valtionjohto presidentti Koivistosta alkaen ole asioiden hyväksi tehnyt mitään, vaan päinvastoin. Suomen valtionjohto siten edelleen jättää maailmalle sen kuvan, että me olimme sotiin syyllisiä ja oli oikein saada siitä rangaistus. Virallisen Suomi yhä tunnustaa sotiin syyllisyyden käyttäytymällä kuin syyllinen.

Jos valtiojohtomme katsoo, ettei Suomi ollut sotiin syyllinen, se olisi käynnistänyt ns. sotasyyllisten ja asekätkijöiden tuomioiden purkamiset ja korvannut syntyneet vahingot. Se olisi kuuluttanut maailmalle, että toimimme silloin poikkeuksellisissa olosuhteissa, mutta emme olleet sotiin syyllisiä.

Jos emme olleet syyllisiä, valtiojohtomme olisi pitänyt käynnistää sotakorvausten takaisinmaksamisvaatimukset, ns. saksalaisen omaisuuden, sodan tuhojen ja menetysten korvaamisvaatimukset. Valtionjohtomme, presidentti etunenässä, olisi käynnistänyt rauhanomaiset neuvottelut Karjalan ja muiden pakkkoluovutettujen alueitten palauttamiseksi.

Mitä valtiojohtomme tai eduskuntamme on tehnyt osoittaakseen Suomen syyttömyyden sotiin? Ei käytännössä mitään. Jopa varovaiset puheet erillissodistamme ovat vaienneet, kun itäinen naapuri ärähti.

Onko valtiolliseen ja poliittiseen johtoomme syntynyt kollektiivinen omatunto, joka ruokkii päättäjien uskoa siihen, että asioista vaikeneminen on parasta, vanhoja epäoikeudenmukaisuuksia ei pidä korjata ja että kaikki on hyvin. On arvioitavissa, että useimpien yksilöllinen omatunto muistuttaa näitten asioitten korjaamisesta, mutta kollektiivinen ruokkii ja palkitsee vaikenemista.

Suomi on sotiin syyllinen niin kauan, kunnes se ryhtyy todellisiin toimiin syyttömyytensä osoittamiseksi. Ensimmäisenä toimenpiteenä on ns. sotasyyllisten ja asekätkijöiden tuomioiden purkaminen. Eduskunta kykeni säätämään perustuslain vastaisen lain syyttömien tuomitsemiseksi. On todellista poliittista uusavuttomuutta, jos se ei kykene oikaisemaan omaa lainvastaista tekoaan.

Jos valtiojohtomme myöntää, etteivät ns. sotasyylliset olleet syyllisiä, eivätkä menettäneet kunniaansa, silloin nykyinen valtiojohtomme on laitettava vastuuseen tästä asiasta, koska he vastoin parempaa tietoaan eivät tee mitään perustuslain ja ihmisoikeuksia loukkaavien toimien korjaamiseksi.

Kunniaa ei palauteta Suomessa ja maailmalla, eikä tuomioita pureta sillä, että on pidetty juhla, jossa on sanottu muutamia kauniita sanoja. Ne ovat pelkkää silmänlumetta, jolla asian todellinen ydin peitetään. Vaihtoehtojen määrä tässä asiassa supistuu.

Joko valtiojohtomme tai oikeusviranomaisemme käynnistävät asioiden korjaamistoimet tai heidän vastuunkantamistaan on ryhdyttävä selvittämään.

^ Takaisin ylös Lisää artikkeleita kirjoittajalta Artikkeli-arkisto