Monday, April 10, 2006

Tampereen filosofiatapahtuman 2006 järjestelyt näyttivät että kriittinen ajattelu on kielletty Tampereella

Tampereen filosofiatapahtuman 2006 järjestelyt näyttivät että kriittinen ajattelu on kielletty Tampereella

Pentti Linkola on ainakin seurannut punikkiyliopiston tapahtumia, kuten Seppo Lehtokin

http://www.aviisi.fi/artikkeli/?num=05/2006&id=9bbdd1b

Hyllytetyss? vastineessaan Linkola jatkaa samoilla linjoilla kuin joulukuun haastattelussa. H?n kritisoi demokratiaa ja ihannoi diktatuuria, etenkin natsi-Saksaa.

"Joukossa tyhmyys tiivistyy ei ole sutkaus, vaan luonnonlaki. Johtajalla voi olla korkea moraali, massalla ei koskaan.  Missä kansa johtaa, siellä ei ruoho viheriröi, eikä kiveä kiven päälle."

"Hitler-Jugendin nuorissa, jotka kansallispuvuissa vaelsivat vuorilla vaalea arjalainen tukka hulmuten ja haitarin soidessa, tiivistyy se, mitä pidän natsismissa loistavana.- - Ei voi ihmetellä, ett? Pohjolan naiset hurmaantuvat pitkistä, komeista, iloisista ja kohteliaista vuoristojääkäreistä, vastakohtina heidän omille länkisäärisille, tuhnuisille, lässähtäneillee äijänkörilöilleen", Linkola kirjoittaa.

Puhelimessa Linkola äityy vielä kritisoimaan kärkevästi Suurta filosofiatapahtumaa ja Tampereen yliopistoa.

"Se ei näemm olekaan valtakunnallinen tapahtuma, vaan punainen propagandatapahtuma. Siellä tehdäänkin politiikkaa eikä puhuta filosofiaa. Tampereen yliopisto on yhä taistolainen. Siitä firmasta pysyn jatkossa erossa."

Seppo Lehto

http://www.aluepalautukset.blogspot.com yhtyy Pentti Linkolan arvioon komujen tyhmyydest? filosofiatapahtuman jarjestelyiden osalta

-------------------------
Kansallinen filosofistinne Suomi suomalaisille Seppo Lehto terveisin ;)
https://aluepalautus.blogspot.com/

----------------